نحوه اخذ رتبه مشاور به چه صورت است؟

۵/۵ - (۱ امتیاز)

برای تمامی شرکت های مهندسی مشاور، اخذ رتبه مشاور بسیار حائز اهمیت است. از این رو این دسته از افراد به دنبال آن هستند که در مورد نحوه اخذ رتبه، مدارک و هزینه این کار اطلاعات به دست آورند. بهتر است با ما همراه باشید تا تمام شرایط رتبه بندی شرکتهای مشاور را بررسی نماییم.

پیش از این که نحوه رتبه بندی مشاوران بپردازیم، لازم است بدانیم گرید یا رتبه بندی چیست و چه مزیتی برای شرکت های مهندسی به دنبال دارد. زمانی که صحبت از اخذ رتبه به میان می آید، در اصل منظور تایید صلاحیت شخصیتهای حقیقی و حقوقی است. که این تایید صلاحیت بسته به استاندارد های خاصی انجام می شود.

رتبه بندی شرکت ها از بخش های مختلفی برخوردار هستند،که از این میان باید به موارد زیر اشاره نماییم:

  • اخذ رتبه پیمانکاری
  • اخذ رتبه مشاور
  • اخذ رتبه انفورماتیک
  • رتبه بندی انبوه سازان
  • رتبه بندی شرکت های EPC

هر یک از این بخش ها خود نیاز به بررسی های خاصی دارند. مثلا برای اخذ رتبه پیمانکاری لازم است به، رتبه بندی شرکت های پیمانکاری، اخذ گرید پیمانکاری، هزینه اخذ رتبه پیمانکاری، تمدید رتبه پیمانکاری و شرایط و مدارک اخذ رتبه پیمانکاری بپردازیم.

که هر یک از این ها در نحوه رتبه بندی شرکت ها و مدارک لازم برای رتبه بندی شرکت ها تاثیر گذار است. زیرا اخذ رتبه مشاور و اخذ رتبه پیمانکاری از بخش های مهم رتبه بندی شرکت ها به شمار می روند.

رتبه بندی مهندسین مشاور چه فوایدی در بر دارد؟
رتبه بندی مهندسین مشاور چه فوایدی در بر دارد؟

رتبه بندی مهندسین مشاور چه فوایدی در بر دارد؟

بدون شک اگر شرکت های مهندسی مشاور رتبه گرید مناسبی دریافت نمایند، می توانند با فواید بسیاری مواجه شوند. از جمله مهمترین این فواید می توانیم به تسهیل در اخذ وام های بانکی و کسب اعتبار از موسسه های مالی و بانک ها اشاره نماییم.

علاوه بر آن اخذ رتبه مشاور برای شرکت ها منجر می شود تا شرکت ها نمای کلی از خود، نسبت به دیگر شرکت ها ارائه نمایند. که این مسئله برای شرکت در مناقصه های دولتی آنها بسیار حائز اهمیت است. از دیگر فواید کسب رتبه مشاور توسط شرکت ها باید به انتخاب بهترین شرکت برای انجام پروژه اشاره نماییم.

هر چه میزان رتبه یک شرکت بالاتر باشد، بدون شک افراد بیشتری علاقه مند به همکاری با آنها خواهند بود. که این مسئله با اخذ رتبه مشاور میسر خواهد شد.

 

شرایط و مدارک رتبه بندی مشاور چیست؟
شرایط و مدارک رتبه بندی مشاور چیست؟

شرایط و مدارک رتبه بندی مشاور چیست؟

مسلما عوامل مختلفی وجود دارند که در رتبه بندی مشاوران تاثیر گذار خواهند بود. از این رو برای این که در مورد شرایط و مدارک اخذ رتبه مشاور اطلاعات به دست آوریم، باید به جمع اوری اطلاعات لازم در مورد رزومه پژوهشی، تجربی و تحصیلی شرکت بپردازیم.

شرکت هایی که در میان هیات مدیره خود از افراد واجد شرایط برخوردار باشند، نسبت به دیگر شرکت ها امتیاز بهتری بدست خواهند آورد. این افراد باید سابقه کاری مرتبط داشته باشند، از معدل تحصیلی بالا برخوردار باشند، دوره های آموزشی مربوطه را سپری کرده، و در سمینارهای داخلی و خارجی بسیاری شرکت نموده باشند.

علاوه بر آن سوابق مدیریتی اعضای هیات مدیره نیز، از دیگر مواردی است که برای اخذ رتبه مشاور بسیار حائز اهمیت است. از جمله مهمترین مدارک رتبه بندی شرکت مشاور باید به موارد زیر اشاره نماییم:

  • کپی از کلیه مدارک شناسایی اعضای شرکت
  • کپی از اوراق و مدارک ثبتی شرکت
  • گواهی و مدارک رتبه قبلی مشاور( در صورت وجود)
  • ارائه سوابق کاری و اجرایی
  • ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت مشاور
  • کپی از آخرین مدارک صورتجلسه سهامداران
  • ارائه سوابق بیمه ای کلیه اعضای شرکت
  • و …

هر یک از این مدارک برای اخذ رتبه مشاور لازم و ضروری می باشد. پس بهتر است پیش از اقدام به رتبه بندی شرکت، تمام مدارک لازم را تهیه نمایید. مشورت با موسسه های رتبه بندی مشاور و اخذ رتبه پیمانکاری می تواند به میزان قابل توجهی اطلاعات در این خصوص در اختیار افراد متقاضی قرار دهد.

 

هزینه اخذ رتبه مشاور چقدر است؟ 
هزینه اخذ رتبه مشاور چقدر است؟

هزینه اخذ رتبه مشاور چقدر است؟ 

 به طور کلی برای رتبه بندی مشاوران لازم است شرکت ها دو نوع هزینه پرداخت نمایند. تا تمامی مراحل ثبت شرکت به طور کامل انجام شده و رتبه بندی آن نیز صورت پذیرد. اولین هزینه مربوط به هزینه ممیزی کارهای عملیاتی شرکت می باشد.

برای این که فرایند های کاری شرکت را به سطح خاصی برسانید، تا نمره مناسب برای اخذ رتبه مشاور دریافت نمایید، باید این هزینه را بپردازید. معمولا در این مرحله کارشناسی تعیین می شود که توانایی های علمی و فنی شرکت را بررسی نموده و زیر نظر خواهد گرفت.

اما یکی دیگر از موارد هزینه اخذ رتبه مشاور، هزینه ای است که باید به سامانه ساجات و فیش های واریزی پرداخت شود. این میزان هزینه برای تمامی شرکت هایی که قصد دارند در رتبه بندی شرکت نمایند، به یک میزان بوده و متغیر نمی باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد میزان هزینه و نحوه اخذ گرید مشاور، بهتر است با موسسه های مربوط به این زمینه ارتباط برقرار نموده و یا به صورت آنلاین در این خصوص کسب اطلاع نمایید.

 

برگرفته از : https://sabtorotbe.ir/

http://elisabt.blog.ir/

http://sabtfori.blog.ir/

درباره ی xadoshiraz

مطلب پیشنهادی

مهمترین مدارک لازم برای رتبه بندی شرکت

نحوه رتبه بندی شرکت ها به چه صورت است؟

  زمانی که بخواهیم میزان قدرت و کیفیت ارائه خدمات یک شرکت را مورد بررسی …